USLUGE

fotografije

fotografija

koncept

koncept i organizacija

obrada

obrada i postprodukcija

podrska

finansijska podrška

saradnja

poslovna saradnja

galerija

umetnička galerija

usluge

ostale usluge

PRIJATELJI STUDIJA

mira

Miroslava Simić


Miroslava Simić, rođena je u Beogradu 1978. godine. Završila je školu Profesionalnih Fotografa Jugoslavije 2000. godine. Radila je za više novina i časopisa. Trenutno radi za veliki broj kompanija i marketinških agencija. Najviše je interesuju portretna i reklamna fotografija.

Za galeriju i kontakt posetite njen
sajt ovde
milica

Milica Dimitrijević


Komunikolog, dugogodišnji novinar u elektronskim i štampanim medijima, frilens stručnjak na polju odnosa s javnošću, organizacije događaja i prevodilačkih usluga (engleski jezik).

Za više podataka o onome što radi i kontakt pogledajte ovde
vladimir

Vladimir Bioskop


Rođen je 1980. u Pančevu, sa 17 godina počinje da fotografiše i radi u bioskopu kao kinooperater. U 31. godini vanredno upisuje studije fotografije. Početkom 2011. godine osniva svoj studio. Angažovan je kao fotoreporter za sportske časopise i internet portale. Inspirišu ga tvrđave, dunav, venčanja...

Za galeriju i kontakt posetite njegov sajt ovde.
ilija

Ilija Dragišić


Ekspert za Brend Identitet, suvlasnik studija DIMIS Design koji se bavi kreiranjem tržišno orijentisanih identiteta korporativnih, proizvodnih uslužnih i drugih brendova. Cilj mu je da kroz saradnju sa stručnim ljudima ponudi tržištu dizajn i proizvode koji će promeniti svet.

Radove DIMIS Design studija pogledajte na veb prezentaciji ovde.
ivona

Ivona Matulić


Ivona Matulić rođena je u Beogradu, po profesiji je arhitekta ali se pored arhitekture bavi dizajnom i izradom svog unikatnog, ručno rađenog nakita "Zenia".

Više o onome što radi i stvara pogledajte ovde.
Boris

Boris Đurić


Boris Djurić je renomirani video producent i vlasnik agencije Prodigy Advertising. Bavi se kreiranjem i realizovanjem propagandnih aktivnosti i autor je brojnih emisija i nagrađivanih dokumentarnih filmova. Dvadeset godina radnog iskustva pripremilo ga je za najrazličitije izazove u domenu video produkcije.

Za više podataka o onome što radi i kontakt pogledajte ovde
ivana

Ivana Ćirić Mitrinović


Pejsažni arhitekta sa dugogodišnjim iskustvom, svoj smisao za organizaciju i estetiku prenela je i na drugu oblast. Sada je vlasnik i direktor agencije Nuptia koja se bavi planiranjem i organizacijom venčanja i zabava.

Za kontakt, više o onome što radi i uslugama koje pruža pogledajte na veb prezentaciji ovde.

All Rights reserved, Copyright Point S Studio 2012