13.12.2012

KAD KAŽEM “VREDI 1000 REČI”, NA ŠTA PRVO POMISLITE?

 

Svako drugačije gleda na fotografiju i u njoj nalazi svoje emocije, lične poruke i asocijacije. Ne postoje dva ista tumačenja bilo da ste ispred ili iza objektiva. Posao me često navodi da razmišljam o emocijama  i porukama koje fotografija emituje, ovaj tekst je rezime tih misli i predstavlja uvod u naše upoznavanje.

 

Iz moje perspektive fotografija je pre svega individualna a zatim emotivna, i to su glavni razlozi zbog kojih sam  odlučila da oformim jedan ovakav odeljak na sajtu. Želim da vas saslušam, da čujem šta je ono što želite od fotografije, da odgovorim na vaša pitanja.  Kroz tekstove želim da podelim svoja i iskustva mojih saradnika, da vas informišem o novim ponudama studija i inspirišem pričama o završenim projektima.

 

Volela bih da ovo bude mesto zabave i dobrih vibracija a mozda ćemo se i družiti, praveći fotografije koje su rezultat vaših želja i našeg profesionalnog iskustva.

 

Dobro došli!

Iva

14.01.2013
SREĆA SE UVEĆAVA ONDA KADA SE DELI
  Nova godina je vreme kada ljudi daruju jedne druge poklonima i lepim željama, istovremeno darujući nadu u bolje sutra. Bilo bi lepo kada bi nas taj novogodišnji, praznični polet držao tokom cele godine ali obično posustajemo. Ponekad život donosi odluke umesto nas, sk...
btn
13.12.2012
KAD KAŽEM “VREDI 1000 REČI”, NA ŠTA PRVO POMISLITE?
  Svako drugačije gleda na fotografiju i u njoj nalazi svoje emocije, lične poruke i asocijacije. Ne postoje dva ista tumačenja bilo da ste ispred ili iza objektiva. Posao me često navodi da razmišljam o emocijama  i porukama koje fotografija emituje, ovaj tekst je r...
btn
OSTAVITE KOMENTAR